F.A.Q.

Onderaan vind je enkele veelgestelde vragen (F.A.Q.’s). Vind je niet meteen de informatie waar je naar op zoek was of heb je een andere vraag, dan mag je ons steeds contacteren op hello@ohmysweets.be 
We streven ernaar om je binnen de 24u een antwoord te sturen.

Alle producten uit de categorieën ‘snoep’, ‘doopsuiker’, ‘chocolade’ en ‘brownies’ kunnen geleverd worden in heel België.

Heb je jouw bestelling geplaatst op een werkdag voor 14u? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden met bpost. 

Let wel, brownies worden enkel verzonden van maandag t.e.m. donderdag. Dit doen we om de versheid te kunnen blijven garanderen.

Heb je zowel snoepjes als brownies besteld tussen donderdag 15u en zondag? Dan wordt jouw bestelling pas maandag verstuurd.

Van zodra jouw pakketje klaargemaakt werd, krijg je een mailtje met een track & trace-code.

Indien je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen, kan jouw bestelling in principe nog gewijzigd worden. 

Indien je als consument een aankoop op afstand doet (bijvoorbeeld via een webshop) dan kan je, in principe, binnen de 14 dagen na aankoop beroep doen op het herroepingsrecht. Dit geldt echter niet voor producten met een beperkte houdbaarheid, bederfbare producten en/of producten die op maat gemaakt werden. Daarom is het herroepingsrecht niet van toepassing op onze producten; je kan de producten aangekocht op www.ohmysweets.be dus niet retourneren.

Ja, hoor! Neem even contact met ons op via hello@ohmysweets.be voor je jouw bestelling plaatst via de webshop, zodat we samen kunnen bekijken wanneer we een afhaalmoment kunnen inplannen.

Indien je een lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch of veganistisch dieet volgt, kan je geschikte snoepjes voor jouw dieet vinden bij ons schepsnoep.

Bij de productomschrijvingen van onze brownies staat duidelijk vermeld welke allergenen aanwezig zijn in de betreffende brownies.

Aangezien al het gebak in hetzelfde atelier wordt gemaakt, bestaat de kans dat deze producten sporen bevatten van gluten, noten, melk en soja.   

Alle producten uit het assortiment snoep hebben een minimale houdbaarheidsdatum van 6 maanden na datum van aankoop.

Voor de verse producten gebruiken we nooit bewaarmiddelen. De houdbaarheidsdatum van deze producten varieert, afhankelijk van de samenstelling en vulling. Hieronder vind je een indicatie* van de minimale houdbaarheid (vanaf datum van aankoop).

– koekjes: 7 à 10 dagen
– gebak: 3 à 4 dagen
– pralines: 2 à 3 weken 
– overige chocoladeproducten: 3 à 6 maanden

*Uiteraard geldt dit enkel in geval van optimale bewaring, zoals aangegeven.

Bewaren? Heb je zo veel discipline? Flink! Hieronder vind je de beste manier om de verschillende productassortimenten te bewaren.

– snoep: op een droge plaats, op kamertemperatuur
– koekjes: afgesloten, op een droge plaats, op kamertemperatuur
– brownies: afgesloten, op kamertemperatuur. Indien je de brownies zo lang mogelijk wil bewaren, kan je ze ook in de koelkast plaatsen of in de diepvries bewaren (omwikkel ze dan tweemaal in vershoudfolie en laat ze op kamertemperatuur ontdooien).
– pralines en andere chocoladeproducten: op een droge plaats, tussen 14°C en 18°C
– macarons: afgesloten, in de koelkast (minimaal een halfuur voor verbruik uit de koelkast halen)